Wellness

 

Waddenstee Wellness

Waddenstee biedt u ook de mogelijkheid om bij ons in privé sfeer te genieten van sauna en jacuzzi. Door de intieme sfeer zijn deze arrangementen uitermate geschikt voor mensen die eens wat anders willen dan de traditionele sauna’s.

Bij het derde terras in de tuin van de Waddenstee  staan de sauna en de jacuzzi, voor gasten op aanvraag te gebruiken. U kunt heerlijk privé genieten van deze wellness. Tussen de saunagangen door kunt u op de loungebanken buiten heerlijk ontspannen.

De Jacuzzi is pure comfort en ontspanning. Laat u wegglijden in het warme, wervelende water. Krachtige jets laten spanningen en stress wegsmelten. De warmte en de masserende stralen stimuleren uw bloedsomloop, en zorgen voor meer zuurstof en bouwstoffen om vermoeide spieren te ontspannen. U geniet van precies de juiste massage op precies de juiste plaats. De jacuzzi heeft 1 ligplaats en 5 zitplaatsen. Elke plek heeft een andere krachtige massage aan jets. Heerlijk om aan het einde van een wadlooptocht of vermoeiende dag lekker te bubbelen. Geniet van het maanlicht, dat de rust nog verder benadrukt.

De sauna is door ons zelf gemaakt. Met traditioneel hout uit Noorwegen. De sauna wordt elektrisch verwarmd en biedt ruimte aan maximaal 4 personen. Ervaar de totale ontspanning in deze kleine maar knusse sauna, waar de temperatuur oploopt tot 81⁰ C.

 

Wellness voor gasten van de Waddenstee:

  • Gebruik privé sauna per opstart voor 1 of meer personen              € 10,00
  • Gebruik privé jacuzzi per opstart voor 1 of meer personen            € 10,00

Wellness zonder overnachting:

  • Gebruik van sauna en jacuzzi, alleen voor u zelf incl koffie/thee en fruitwater, gebruik van badjassen en handdoeken. Slippers dient u zelf mee te nemen. 3 uur sessie € 25,00 p.p

* Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen.
* Bij 1 boeking is waddenstee voor andere bezoekers gesloten.

Contact